Monday, March 11, 2013

Õpilasfirmade õppereis Tallinnas

Teisipäeval, 5. märtsil, toimus õpilasfirmade õppereis Tallinnasse. Meie väike-ettevõttest valisime välja firma direktori Marleeni ning müügijuhi Mari, kes sinna läksid. 
Väljasõit toimus hommikul vara umbes 7 paiku. Läksime bussiga. Meiega kaasas olid veel Palivere, Haapsalu ning Lihula. Peale meid tuli veel peale Ristilt inimesi.
Alustuseks läksime me Microsofti firmasse, kus veetsime 2 tundi aega. Meile rääkis alustuseks üks mees, kes ise tegeles teiste koolitamisega. Ta kiitis väga oma töökohta, palka, koostöö omadusi jne.Teise tunni rääkisime me põhiliselt Windows 8-st. Saime uusi teadmisi, kus miski asub, sest Windows 8 erineb eelnevatest süsteemidest paljugi. 
Peale loengut tegime väikese ringkäigu maja peal. 
Meie teiseks asukohaks oli Euroopa Liidu maja. Räägiti meile põhiliselt parlamendist, parlamendis olevatest inimestest ning nende ülesannetest jne.
Peale Euroopa Liidu maja läksime ühte kohvikusse sööma. Peab ära mainima, et toit oli väga hea!
Kui olime ära söönud, külastasime Rahvusooper Estoniat. Saime ligipääsu lava taha; ruumidesse, kus tehti grimme; riietusruumidesse; ruumidesse, kus valmistatakse erinevaid mööbleid, maalinguid jne.; kingsepa koda jne.

Reis iseenesest oli väga kiire. Erilist aega polnud raisata. Kõige rohkem meeldisid meile Microsofti firma ning Rahvusooper Estonia. 



No comments:

Post a Comment